Green power gym

AERIAL HOOP

Táncolj a levegőben! 

Szeretnél repülni?
Az aerial hoop órákon közel kerülhetsz ehhez az önfeledt érzéshez.
Itt úgy tudod fejleszteni az erôőd és a hajlékonyságod, hogy közben izgalmas és újszerű feladatokat csinálsz, amikről magad se sejtetted hogy képes vagy rájuk. Itt biztonságban átlépheted a határaid és kapcsolatba kerülhetsz a táncosabb éneddel.

A gimnasztika tréninges bemelegítés után, a karikát használjuk a szorítás, a karizmok, a vállöv és a törzs izomzatának erősítésére, de az óra alatt a test teljes izomzata  átmozgatásra kerül.
A kecses mozdulatok és pontos kivitelezés végett, egyszerűnek, netán könnyűnek tűnhet ez a művészeti ág. Nem titok, hogy ez egy kemény műfaj és mint minden amiért érdemes küzdeni, nem fájdalommentes a felé vezető út. Viszont kellő kitartással a test adaptálódik, és néhány póz elsajátítása után izgalmas összekötéseket és pörgős koreográfiákat tanulhattok.
Ez a sport mindenkiben előhívja a fáról lógni vágyó gyermeket.
A nehezebb pózok elérése, a folyékonyabb összekötések kidolgozása és az eszköz feletti kontroll fejlesztése folyamatosan új célok és sikerélmények elé állítanak.
Nem csak szép pózokat, hanem dinamikus zuhanásokat és fordulatokat, kemény erőelemeket tanulhattok az órákon, határ a csillagos ég.
Az óran hangsúlyt fektetünk a megfelelő edzésmorálra és a fejlődésközpontú gondolkodásra, hogy közösen ünnepelhessük mi minden csodára képes az emberi test.

Biztos hogy minden ismerősöd álla leesik, ha egy karikáról látnak lógni gravitáció-tagadó módon!
Az életben leginkább azokat a dolgokat bánjuk meg amiket nem csináltunk, gyere el és próbáld ki az aerial hoop óránkat, meg fogsz lepődni!